Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.05.2013.

23:31

Benfika ostala i bez Kupa

Nakon što su ostali bez titule nacionalnog prvaka i trofeja u Ligi Evrope, fudbaleri Benfike poraženi su i u finalu Kupa Portugala.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

U meču za titulu Vitorija Gimaraeš savladala je Benfiku sa 2:1, iako su ’zmajevi’ do petnaestak minuta pred kraj imali prednost.

Vodila je Benfika golom Gajtana u 30. minutu, ali su Soudani u 79 . i Rikardo Pereira u 81. minutu doneli veliko slavlje Gimaraešu.



U meču koji je direktno odlučivao o tituli prvaka Benfika je primila gol od Porta u nadoknadi vremena, strelac je bio Kelvin, a isto joj se dogodilo i u finalu Lige Evrope, kada je Ivanović pogodio za trofej Čelsija.

Posle novog poraza i teškog udarca strasti su uzavrele, pa su se sukobili trener Žorž Žesus i centarfor Oskar Kardoso:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

15 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d