Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 13.05.2013.

17:01

Rio ipak želi da ostane u Junajtedu

Iako se poslednjih dana spekulisalo da bi mogao da napusti Mančester Junajted, štoper Rio Ferdinand je izjavio da bi voleo da bude deo 'novog' kluba.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Odlazak Aleksa Fergusona sa klupe "crvenih đavola" posle 27 godina sigurno će mnogo toga promeniti na 'Teatru snova', ali Ferdinand želi da bude deo nove priče.

Iako ima 34 godine, Rio je i dalje jedan od najboljih štopera Evrope, a nekada najskuplji defanzivac sveta ima ponude sedam klubova, osim nekoliko iz Evrope, pominju se dva iz Persijskog zaliva i Flamengo.

"Junajted ima lepu budućnost. Stari menadžer odlazi iz kluba, ali ga ostavlja u odličnom stanju i imamo čemu da se radujemo u budućnosti. Imamo dosta dobrih mladih igrača. Ferguson je usadio igračima radnu etiku. Moramo da nastavimo na isti način kako bi bili uspešni, a ja bih voleo da budem deo toga", rekao je Ferdinand.

Njegov ugovor sa Junajtedom ističe na kraju ove sezone, a još nije produžio saradnju sa novim šampionom Engleske.

Ferdinand je na Old Traford došao u leto 2002. godine iz Lidsa, a sa timom iz Mančestera osvojio je Ligu šampiona, šest titula prvaka Engleske, dva Liga kupa i Svetsko klupsko prvenstvo.

Rio je u nedelju svojim golom doneo pobedu Junajtedu na oproštaju Aleksa Fergusona od navijača na "Old Trafordu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu