Nova vest
Fudbal

Subota, 04.05.2013.

14:28

Sjajne 'makazice' novog Benzeme

Fudbaler Moreirensea Nabil Gilas koga mnogi porede sa Karimom Benzemom postigao je spektakularan gol 'makazicama' protiv Brage.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Gilas je bio strelac izjednačujućeg pogotka za svoj tim, ali ni to nije bilo dovoljno pošto je Braga do kraja uspela da dođe do pobede u prvom meču 28. kola šampionata Portugala.

U 55. minutu Gilas je pri rezultatu 2:1 za Bragu sačekao centaršut sa desne strane, grudima prihvatio loptu ne davši joj da padne, i sa nekih 12 metara akrobatskim udarcem poslao loptu u mrežu protivnika.



Ipak, bravura Alžirca nije bila dovoljna jer je Ze Luis doneo pobedu Bragi golom u 83. minutu. Ovo je bio četvrti uzastopni poraz Moreirensea koji se nalazi na pretposlednjem mestu portugalskog prvenstva sa 21 bodom.

Braga zauzima četvrtu poziciju sa 49 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve