Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.04.2013.

11:52

"Barselona neće birati sredstva"

Počasni predsednik Bajerna Franc Bekenbauer ocenio je da Barselona neće birati sredstva u drugoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U prvom meču, odigranom na „Alijanc areni“, Bajern je slavio sa 4:0, a bivši igrač, trener i predsednik najuspešnijeg nemačkog kluba upozorio je da Barselona nije spremna da se preda.

"Barselona će učiniti sve da izbaci Bajern iz ravnoteže. Oni će koristiti sve metode, dozvoljene i nedozvoljene. Braniće se očajnički jer im je ponos povređen", rekao je Bekenbauer.

Bajern je u prvoj utakmici prošle nedelje na poluvremenu vodio sa 1:0 protiv Barselone, a u nastavku je očitao lekciju timu koji se smatra najboljim u poslednjih pet godina i dao mu još tri gola, stekavši tako ogromnu prednost pred revanš u Barseloni.

Bajernovi igrači ne smeju da dozvole da budu uvučeni u lične obračune“, rekao je 67-godišnji Bekenbauer koji je osvojio tri uzastopna Kupa evropskih šampiona sa Bajernom sedamdesetih godina prošlog veka, „Barselona se neće predati, već će koristiti sve trikove i provokacije, kako bi nadoknadila zaostatak

Bajern je već osvojio Bundesligu i u finalu je Kupa Nemačke, a sada će pokušati da uđu u treće finale Lige šampiona u četiri poslednje sezone. U prethodna dva, 2010. i 2012. su poraženi.

Revanš utakmica polufinala Lige šampiona između Barselone i Bajerna na programu je u sredu od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve