Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.04.2013.

10:20

Bane ne podnosi tužbu, FA istražuje

Fudbalska asocijacija Engleske istražiće incident u kojem je Luis Suares ugrizao Branislava Ivanovića, koji je imao i razgovor sa policijom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kapiten reprezentacije Srbije je razgovarao sa organima reda u Londonu, nakon što su njihove kolege iz Liverpula želele da se uvere da li Ivanović ima povredu.

To nije bio slučaj, a Ivanović nije želeo da podnese prijavu protiv Urugvajca. Sa druge strane, FA će istražiti ceo incident, zbog koga je Suares, na primer, u Holandiji bio suspendovan sedam mečeva.

Čelnici Čelsija žele da završe celu priču, ali će izaći u susret FA ukoliko bude neophodno tokom istrage.

Suares se odmah posle meča izvinio Ivanoviću i Liverpulu, a menadžer "redsa" Brendan Rodžers, koji je ove sezone već kažnjavao Suaresa zbog pokušaja simuliranja penala protiv Stouk Sitija.

"Luis se iskreno izvinio zbog svog ponašanja. Ono ne priliči ni jednom igraču koji nosi dres Liverpula, a on je svestan da je razočarao klub i sve koji su povezani sa njim. Pozabavićemo se slučajem i čekati akciju FA", rekao je Rodžers.

Suares je ugrizao Ivanovića za desnu ruku tokom duela u kaznenom prostoru, u meču u kojem je upravo Urugvajac pogotkom u 97. minutu doneo Liverpulu remi protiv Čelsija.

Urugvajac se izvinio Ivanoviću, istakavši da mu je žao što ga je ugrizao, mada mu to nije bilo prvi put da radi u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu