Nova vest
Fudbal

Petak, 05.04.2013.

16:57

Nikolić: Na pobedu i u Jagodini

Fudbaleri Rada putuju u subotu u Jagodinu, na meč 22. kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Građevinari su posle novog žestokog podmlađivanja tima loše počeli proleće, ali su u prošloj rundi dobili Donji Srem.

Jagodina je takođe van forme, što je “Ćurane” odvojilo od vodeće trojke, ali pobeda u Ivanjici nagoveštava povratak boljim danima. Domaćin je favorit, ali se ekipa sa Banjice ne predaje.

Očekujem dobru i kvalitetnu utrakmicu sa puno motiva na obe strane”, rekao je trener Rada Marko Nikolić. “Obično su mečevi ova dva kluba izuzetno tvrdi i sa mnogo neizvesnosti, a to očekujem i sada. Uvek rivalu pristupamo sa istom dozom ozbiljnosti, bez obzira da li je u pitanju šampionski sastav ili tim koji se bori za opstanak... Očekujem dobru posetu, podršku naših navijača i da svi akteri budu na nivou ove fudbalske predstrave. Želimo da vežemo dva uzastopna trijumfa, a siguran sam da tim koji ispolji veću želju za pobedom biće bliži ostv arenju svojih ambicija u subotu popodne”.

Andrija Luković je golom protiv Smedereva potvrdio veliki potencijal i opravdao troipogodišnji ugovor.

Veliko hvala svima u klubu i verujem da ću svojim igrama opravdati ukazano poverenje. Jagodina je iskusan tim koji se dokazao ostvarenjima u prvenstvu, ali i visokim dometom u Kup takmičenju i zavređuj esvaki respekt. Ipak, mi želimo pobedu i plasman u gornji deo tabele”, kaže Luković”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu