Nova vest
Fudbal

Petak, 05.04.2013.

13:41

Vignjević: Imamo kvalitet

U derbiju 22. kola JSL Vojvodina gostuje Partizanu, a trener Novosađana Nebojša Vignjević veruje da njegov tim ima kvalitet da osvoji bodove protiv lidera.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Oba tima su u krizi rezultata, "crno-beli" iza sebe imaju dva remija, a Vojvodina poraz od OFK Beograda na svom terenu.

"Najbitnije je da se psihološki vratimo i da ne ostane trag, jer i Partizan ima iza sebe dva negativna rezultata i imaju motiv da se izbore, tako da ima puno prostora da se napravi rezultat koji će nas vratiti na pravi kurs", kazao je Vignjević.

"Gostovaćemo aktuelnom šampionu, koji ima vrlo kvalitetnu ekipu. Oni su skup odličnih pojedinaca i nisu bez razloga na prvom mestu. Svesni
smo da neće biti nimalo lako i da ćemo morati da uložimo mnogo truda i kvaliteta",
rekao je Vignjević.

Vojvodina je treća na tabeli Super lige sa 10 bodova manje od Partizana, odnosno tri u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

"Mislim da imamo kvalitet, bez obzira na neprijatan poraz od OFK-a koji ne može da nas poremeti jer smo i pre toga imali dosta dobre rezultate i igru", istakao je trener Vojvodine.

Vignjević je dodao da su svi njegovi fudbaleri spremni za duel sa crno-belima, osim Neameke Adjurua koji je povredjen.

Najbolji strelac Vojvodine Abubakar Oumaru rekao je da njegova ekipa ide na pobedu u Beogradu.

"Svi znamo da je Partizan dobra ekipa, neće biti lako, ali idemo da osvojimo tri boda, ne da igramo kako njima odgovara. Igraćemo kako nama odgovara, izaći ćemo na teren, dati maksimum i nema drugog osim što bi svi trebalo da daju sve od sebe", rekao je Oumaru.

Utakmica će se igrati u nedelju od 19.00 na stadionu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu