Nova vest
Fudbal

Subota, 30.03.2013.

20:13

Barsa zaustavljena, novi rekord Lea

Fudbaleri Selte i Barselone odigrali su 2:2, dok je ekipa Malage slavila sa 3:1 na gostovanju u predgrađu Madrida protiv Rajo Valjekana.

Izvor:

Autor:

Default images

Andalužani su trijumfovali golovima Velingtona, Baptiste i Moralesa, i tako nastavili borbu za Ligu šampiona, dok je jedini gol za domaće delo kapitena Pitija.

Barselona nije uspela da slavi u Vigu, a posle 38. minuta je gubila golom Insa. Izjednačio je Telo u 43. minutu, da bi Mesi pola sata kasnije preokrenuo. Ipak, bod Selti doneo je Ubina u 88. minutu.

Inače, Lionel Mesi je uspeo da produži jedan, a obori drugi rekord, Argentinac je uspeo da savlada protivničkog golmana i u 19. uzastopnom meču, čime je ujedno postao i drugi igrač, uz Kristijana Ronalda, koji je postigao gol protiv svih ekipa u ligi u sezoni.

Poslednja utakmica u španskom prvenstvu u kojoj je igrao Mesi a da nije dao gol bila 3. novembra 2012. godine. i to upravo protiv Selte. Barselona je taj meč dobila sa 3:1.

Rezultati 29. kola španske Primere:
Rajo Valjekano - Malaga 1:3
Selta - Barselona 2:2
Saragosa - Real (u toku)
Levante - Sevilja (22.00)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve