Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.03.2013.

13:46

Hodžson: I dalje kontrolišemo grupu

Selektor Engleske Roj Hodžson veruje da njegov tim i dalje ima kontrolu u grupi H kvalifikacija za SP 2014. i posle remija sa Crnom Gorom u Podgorici 1:1.

Izvor: SK

Autor: SK

Default images

Nerešen rezultat više je odgovarao Crnogorcima koji su i dalje prvi u grupi sa dva boda više od Engleza.

“Sve je i dalje u našim rukama. Igramo sa Crnom Gorom kod kuće, kao i s Poljacima i Moldavijom, samo Ukrajincima gostujemo. Daćemo sve od sebe da pobedimo u tim utakmicama”, rekao je Hodžson.

Englezi su poveli u šestom minutu golom Vejna Runija, da bi rezervista Dejan Damjanović u 76. doneo izjednačenje svom timu.

Kapiten Engleske Stiven Džerard izjavio je da je njegova ekipa kažnjena zbog propuštenih prilika.

“Pokazali smo da smo iskusan tim u prvom poluvremenu, kontrolisali smo utakmicu. Problem je što rezultat 1:0 nikad nije siguran. Da bi završili posao morate postići još jedan, a mi to nismo uspeli”, rekao je Džerard. “Nismo dobro odigrali prvu polovinu drugog poluvremena, a to je nedopustivo, pogotovo kada igrate daleko od kuće.”

Sličan je bio i prošli susret ova dva tima u kvalifikacijama za Evro 2012, kad su Englezi u Podgorici ispustili vođstvo od 2:0, a Runi je dobio crveni karton.

Englezi narednu utakmicu igraju sa Moldavijom u septembru, dok Crnogorci u junu dočekuju Ukrajince.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve