Nova vest
Fudbal

Petak, 22.03.2013.

12:33

Hrvatski mediji: Budite heroji!

Hrvatski mediji veliku pažnju posvećuju meču sa Srbijom, a jedan od upečatljivijih jeste naslov „Jutarnjeg lista“ – BUDITE HEROJI!

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Hrvatski navijači od ranog jutra su u dresovima, kladionice i kafići polako se pune, a mediji nastoje to da ’isprate’ – svi sajtovi naslovnu stranu posvećuju predstojećem meču.

Portal index.hr donosi nam naslov „Kako su Miho i Štica ukrali svjetla reflektora“, uz montažu Mihajlovića i Štimca na borbenim konjima.

Uz upozorenje da najbolje stvari nikada ne dolaze lako, „Slobodna Dalmacija“ prenosi da su navijači već na ulicama i daje nam izjavu Luke Modrića: „Ne smemo dopustiti da nas ponese euforija“.

„Večernji“ naglašava da će njihovi fudbaleri morati da se čuvaju provokacija gostiju, a njihova kolumnistkinja ubeđena je da se sudija Čakir neće prikazati u najboljem svetlu.

Portal sportnet.hr ovaj meč vidi kao „najveći ispit u trenerskoj karijeri Igora Štimca“, uz naslov „Na prepunom Maksimiru Hrvatska kreće po pobedu koja bi oduševila navijače i otvorila put do Brazila“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu