Nova vest
Fudbal

Petak, 22.03.2013.

10:04

Ivanović: Mladost je naša šansa

Branislav Ivanović smatra da bi mladost srpskog tima mogla da bude prednost ’orlovima’ u duelu sa Hrvatskom.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Mislim da srpski tim ima polet i želju za dokazivanjem. Počeli smo kvalifikacije kao potpuno nova i mlada ekipa, imamo želju za stvaranjem što boljeg tima i to može da bude naša prednost. Imamo još pozitivnih strana, ali moraćemo da ih pokažemo na terenu“, rekao je Ivanović.

„Bili smo u kampu izolovani, ali stalno smo bili okruženi informacijama i razmišljali smo o utakmici, tako da smo spremni. Dolazak u Zagreb protekao je u najboljem redu“, dodao je fudbaler Čelsija.

Ivanović kaže da su igrači koncentrisani isključivo na teren.

„Fudbal treba da bude iznad svega, mi ćemo svojim odnosom i ponašanjem pokušati da utičemo da atmosfera na utakmici bude dobra. Kada počne utakmice, malo ko od igrača čuje navijače jer utakmica traje i moraš da budeš koncentrisan na protivnika“.

„Znamo svoj cilj na terenu, biće i nekih iznenađenja sigurno jer je u fudbalu teško sve predvideti, ali to je ono što mu i donosi draž. Ovakva utakmica nosi nešto potpuno novo i neočekivano, stanje na tabeli i sve ostalo se zaboravlja“, zaključio je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu