Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.03.2013.

16:17

RVP: UEFA kukavički štiti Čakira

Sudija meča Hrvatska Srbija Džinejt Čakir ponovo je u centru pažnje svetskih medija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Napadač Mančester Junajteda Robin van Persi nazvao je Turčina lošim sudijom i rekao da je podrška koju mu pruža UEFA kukavička.

Čakir je pogrešnom odlukom da iskluči Portugalca Nanija promenio tok utakmice Mančester Junajted – Real Madrid, u osmini finala LŠ, a iako ga je gotovo ceo fudbaski svet zato kritikovao, UEFA je stala u odbranu arbitra i dala mu novu priliku.

"Taj crveni karton je velika sudijska greška. Najgore od svega je to što UEFA podržava ovog sudiju. To je kukavički i nije mi jasno zašto to radi. Zašto ne kažu da nije dobro video situaciju. Ni pre meča sa Realom mi nije bilo jasno zašto taj čovek sudi, jer je potpuno nepoznat i već mesecima nije delio pravdu na nekoj velikoj utakmici", kazao je Van Persi holandskim medijima.

Turčin ima i poverenje FIFA koja ga je delegirala za duel Hrvatske i Srbije koji se igra od 18 časova na Maksimiru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d