Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.03.2013.

15:53

Partizan organizuje porodični dan

FK Partizan organizovao je dve akcije za predstojeću utakmicu 19. kola Jelen Superlige sa OFK Beogradom.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Utakmica se igra u nedelju od 18 časova, a svi navijači koji poseduju sezonske ulaznice, ili kupe dnevnu ulaznicu, meč mogu da posmatraju u društvu supruge, devojke, ili deteta do 16 godina.

FK Partizan ovom akcijom želi da vrati porodice i porodičnu atmosferu na stadion.

U poluvremenu utakmice, marketing tim kluba, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, organizuje trku na 300 metara za mališane uzrasta od sedam do deset godina u kojoj će učestvovati učenici OŠ “Svetozar Marković” iz Beograda.

Svi učesnici trke su pobednici i kao nagradu dobijaju poklon paket sa obeležijima FK Partizan.

“Želimo da sva deca rastu i razvijaju se u sportskom duhu. Ne samo dečaci već i devojčice. Stoga smo organizovali posebnu trku u kojoj će učestvovati samo devojčice iz OŠ Svetozar Marković, one koje prve prođu kroz cilj dobiće specijalne nagrade”, saopšteno je iz kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve