Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.02.2013.

13:26

Svi krenuli za Di Kaniom

Paolo di Kanio od ponedeljka više nije trener Svindon Tauna, a samo dan kasnije za njim je krenuo i kompletni stručni štab.

Izvor:

Autor:

Default images

Svindon je predvođen Fabricijom Pikaretom, pomoćnikom Di Kanija, pobedio direktnog konkurenta za promociju Tranmer (3:1) i izbio na čelo tabele. Italijan je nakon meča najavio totalni egzodus.

"Ovo mi je poslednja utakmica na klupi, ali i celog štaba. Ova pobeda ima svoje ime i prezime - ona se zove Paolo di Kanio", rekao je rezignirani Pikaret.

"Sramno je šta se sve događa. Upravo sam se čuo sa Paolom, čestitao mi je na pobedi. Ali, ne znam šta će biti s klubom sutra. Želim da se zahvalim navijačima koji su bili neverovatni. Nas od sutra više neće biti, uostalom, mi smo nili ovde samo zbog njega. Pratićemo ga gde god bude išap, bio to Real Madrid ili Luton Taum", zaključio je Pikaret, u direktnom uključenju u program "Skaj sporta".

Bivši napadač Vest Hema i Lacija bio je u konstantnom sukobu sa upravom, a problemi su eskalirali kada je prodat Met Riči krajem januara, direktnom rivalu za promociju - Burnmautu. Optuživao je upravu da mu radi iza leđa, da bi nekon toga nastao problem sa plaćanjem igrača na pozajmici. Italijan je ponudio da iz svog džepa plati 30 hiljada funti, i omogući igračima da ostanu, ali je to ostalo samo na predlogu...

Ipak, njegov pomoćnik i najbliži saradnici, su pokazali da u modernom fudbalu i dalje ima lojalnosti, časti i pre svega iskrenog prijateljstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu