Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.02.2013.

20:47

Ronaldo: Bolji smo od Junajteda

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo kaže da je njegov tim bolji od Mančester Junajteda, ekipe iz koje je došao u Madrid.

Izvor: B92, www.marca.com

Autor:B92, www.marca.com

Default images

Real i Junajted sastaju se u osmini finala Lige šampiona, a prvi meč na programu je naredne srede na stadionu Santjago Bernabeu.

Ronaldo će biti u centru pažnje jer je svojevremeno bio najbolji igrač ’crvenih đavola’, a danas istu ulogu ima u ’kraljevskom klubu’.

„Nadam se da će stvari ići po planu. Smatram da Real ima bolju ekipu, ali je potrebno da to pokažemo i na terenu. Junajted ima dobar tim, uostalom kao i poslednjih godina. Već neko vreme sam želeo da igramo protiv Junajteda jer imam divne uspomene odande i nekako sam znao da ćemo se ove sezone ukrstiti“, kaže Ronaldo.

Portugalca su prethodnih dana pitali da uporedi Žozea Murinja i Aleksa Fergusona, a on kaže da je to poređenje Poršea i Ferarija.

„Ser Aleks Ferguson me je naučio osnovama fudbala. Došao sam u Mančester sa samo 18 godina. Uticao je na moju karijeru na najbolji mogući način i zamene je jedna od najvažnijih osoba u svetu fudbala. Još uvek imam odličan odnos sa njim i biće mi drago da ga vidim ponovo“, kaže Ronaldo.

Ronaldo je u utorak napunio 28 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve