Nova vest
Fudbal

Subota, 02.02.2013.

17:33

Damjanović pojačao Jagodinu

Fudbalski klub Jagodina objavio je da je Dario Damjanović pojačao redove tog kluba.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

32-godišnji Damjanović, koji igra zadnjeg veznog, biće konkurencija Goranu Gogiću na toj poziciji, i već se priključio ekipi Jagodine na pripremama u Antaliji.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine karijeru je počeo u Modriči, ali je prvi profesionalni ugovor potpisao 2004. godine sa Hajdukom iz Splita, za koji je odigrao 82 utakmice.

Posle Splita, otišao je u rusku Premijer ligu, u Luć Energia iz Vladivostoka gde je u sezoni 2008/2009 odigrao 25 utakmica i postigao jedan gol. Potom je u Cvajti od 2009. do 2011. godine branio boje Kajzerslauterna, za koji je postigao tri gola, da bi prošlu sezonu odigrao u Čeliku iz Zenice. Pre dolaska u Jagodinu, prvi deo sezone proveo je u Novom Pazaru.

Damjanović je za reprezentaciju Bosne i Hercegovine od 2004. do sada odigrao 16 utakmica.

Jagodina je, takođe, objavila da je prvi čovek kluba Goran Milanović izjavio da klub planira još pojačanja i to na poziciji napadača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve