Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.01.2013.

18:03

Ramos: "#$%&!", dobio suspenziju

Fudbaler Reala Serhio Ramos suspendovan je na pet mečeva zbog uvreda koje je izneo na račun sudije Migela Anhela Ajse Gomesa na meču sa Seltom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Incident se dogodio u sredu uveče, kada je Ramos dobio drugi žuti karton posle starta nad Augustom Fernandesom 20 minuta pre kraja meča koji je ’kraljevski klub’ dobio sa 4:0.

Sudija je posle meča rekao da je Ramos vređao njega, ali i ostale zvaničnike, i optužio ih je da sude protiv Reala.

Čim mu je pokazan drugi žuti karton, igrač Reala sa brojem četiri Serhio Ramos Garsija mi se obratio sledećim rečima: Ti si sraman podlac, i to je ponovio tri puta, i dodao je: Ceo j****i dan nas j***š, i to je ponivo dva puta“, piše se u izveštaju sudije posle meča i dodaje, „Kasnije, kada je stigao do klupe, drugom sudiji se obratio sledećim rečima: Svaki put ste isti. Vi ste svi sramni nitkovi, i to je ponovio dva puta“.

Prema članu 94 Disciplinskog koda Primere, vređanje ili agresivno ponašanje prema sudiji dovodi do suspenzije od četiri do 12 mečeva. Ramos je kažnjen sa četiri meča suspenzije, ali uz od jednog meča zbog crvenog kartona, Real će biti bez njega na tri meča u Primeri - protiv Osasune, Hetafea i Valensije, kao i oba meča četvrtfinala Kupa kralja protiv Valensije.



Odmah posle meča, španski internacionalac je istakao da veruje da nije zaslužio da bude isključen i da je to moglo da košta Real pobede.

To nije bio start za drugi žuti karton. Neću da komentarišem sudiju, jer se takve stvari stalno ponavljaju. Zaista sam besan, zato što je gol visio u vazduhu i tako nešto se desilo“, rekao je Ramos.

Ipak, Ramos se kasnije preko društvene mreže Tviter izvinio zbog svog postupka.

Žalim zbog incidenta sa sudijom. Moja reakcija je posledica tenzije posle isključenja. U takvim trenucima kažemo neke stvari zbog kojih kasnije žalimo“, napisao je Ramos.

Ramos je, inače, i pre duela sa Seltom bio igrač sa najviše isključenja u istoriji Reala, pošto je za sedam i po sezona u Madridu već zaradio 15 crvenih kartona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

9 h

U fokusu

Vidi sve