Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.01.2013.

13:55

Aju propušta Kup afričkih nacija

Selektor Gane Kvesi Apija izostavio je napadača Olimpika iz Marseja Andrea Ajua sa spiska igrača koji će učestvovati na predstojećem Kupu afričkih nacija.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Aju se nije pojavio na zakazanom medicinskom pregledu u Akri, koji je trebalo da utvrdi težinu povrede butnog mišća zadobijenu na treningu prošle nedelje.

On planira da dođe u utorak, što znači da će propustiti šest treninga. U skladu sa željom da na Kup afričkih nacija vodim samo najspremnije, odlučio sam da ga isključim iz reprezentacije i radim sa onima koji su trenutno ovde“, rekao je Apija i dodao da će u buducnosti računati na Ajua.

Aju ima 23 godine, sin je legendarnog Abedi Pelea, a za reprezentaciju Gane odigrao je 44 utakmice.

Završni turnir Kup afričkih nacija biće održan od 19. janura do 10. februara u Južnoj Africi, a Gana se nalazi u grupi B zajedno sa selekcijama Konga, Malija i Nigera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve