Nova vest
Fudbal

Subota, 22.12.2012.

20:21

Dauning proradio, Liverpul 4:0

Fudbaleri Liverpula deklasirali su Fulam sa 4:0 (2:0), u poslednjem meču 18. kola Premijer lige u subotu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Meč na "Enfild roudu" obeležio je Stjuart Dauning golom i asistencijom, prvom u dresu "redsa" u 45 utakmica za klub.

Tim iz Merzisajda poveo je u osmom minutu sjajnim golom Martina Škrtela, a Džerard je duplirao vođstvo u 36, a sve rešio pomenuti Dauning u 52. minutu. Konačan rezultat postavio je Luis Suares u 92. minutu.

Liverpul je ostvario šestu pobedu i probio se na deobi osmog mesta sa Stoukom i Noričom, dok je Fulam ostao na 13. poziciji sa pet bodova manje.

"Bili smo izvanredni u svakom elementu igre. Znao sam da ćemo imati reakciju na prethodni meč, Stjuart Dauning je bio briljantan", rekao je menadžer Liverpula Brendan Rodžers.

Dauning je odigrao najbolji meč u dresu Liverpula otkako je stigao na "Enfild" u julu 2011. godine. Loše igre prethodnih meseci dovele su ga do ne baš najboljeg statusa u timu.

"Rezultat je važniji od mog gola. Uživam igrajući ovde. Nije u mojim rukama šta će biti u januaru (prealazni rok). Samo se trudim da uživam, igram najbolje što mogu i napravim problem menadžeru", rekao je Stjuart Dauning.

Ranije u subotu pobede su ostvarili Mančester Siti, Njukasl, Everton, VBA i Sanderlend. Lider Mančester Junajted gostuje u nedelju Svonsiju, dok Čelsi dočekuje Aston Vilu.


Liverpool vs Fulham 4:0 GOALS HIGHLIGHTS by UCL2410

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve