Nova vest
Fudbal

Subota, 22.12.2012.

19:47

FKCZ: Misimović (za sad) ne dolazi

Nakon što je moskovski Dinamo saopštio da će Zvjezdan Misimović u januaru napustiti klub, počele su spekulacije o njegovom dolasku u Crvenu zvezdu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Međutim, priča oko reprezentativca BiH i "crveno-belih" je nalik onoj o Milošu Ninkoviću i timu sa Marakane, u pitanju su samo spekulacije.

"Uvek u prelaznom roku mediji se trude da budu korak ispred kluba. Do razgovora o tom transferu još uvek nije došlo. Dakle, to su samo navodi medija, a videćemo da li će biti tačni ili ne", rekao je portparol Marko Nikolovski.

Lokalni mediji su pisali i da bi dolazak Misimovića mogao da bude kao deo transfera Darka Lazovića u Dinamo. Za kapitena BiH zainteresovano je nekoliko klubova, a u prvom planu je turski Bešiktaš.

Misimović je ime stekao u Bundesligi gde je branio boje Bajerna, Bohuma, Nirnberga i Volfsburga, gde je igrao najbolji fudbal u karijeri. Pre dolaska u Moskvu branio je boje Galatasaraja, ali je imao problema sa trenerom Georgom Hadžijem.

Misimović je tokom karijere odigrao 379 utakmica i postigao 116 golova, a svojevremeno je bio prvi asistent Bundeslige. Za BiH je nastupio 71 put i sa 23 gola drugi je strelac svih vremena, iza Edina Džeke.

30-godišnji Misimović je pre tri meseca izjavio da bi voleo da završi karijeru u Crvenoj zvezdi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve