Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.12.2012.

16:04

Vermezović: Rubin šlag na torti

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da utakmicu protiv Rubina posmatra kao šlag na torti i da će njegovi igrači učiniti sve da ostvare dobar rezultat.

Izvor:

Autor:

Default images

"Dolazi nam u goste velika ekipa koja igra dobar fudbal. Osigurali su prvo mesto na tabeli, a koliko ozbiljno shvataju ovaj meč govori podatak da su u ponedeljak doputovali u Srbiju. Ne znam u kakvom sastavu će oni nastupiti, ali mi se spremamo kao da je prvi meč u grupi i želimo da na odmor odemo u dobrom raspoloženju", rekao je Vermezović.

On je čestitao igračima što su na pravi način "izgurali" jesenji deo sezone.

"Doterali smo "cara do duvara", igrači su imali izuzetan ritam, odigrali 29 zvaničnih utakmica za ova četiri meseca, preumorni su i jedva čekaju poslednji meč. Mislim da im neće biti potrebna posebna stimulacija, jer protivnik dolazi iz jake lige", naglasio je Vermezović.

Trener crno-belih demantovao je informacije da su igrači uoči jučerašnjeg treninga štrajkovali.

"Nisam čekao ekipu pola sata kako su neki preneli, već sam bio na sastanku sa igračima u svlačionici. Sastanak je ranije bio dogovoren i normalna je stvar da direktor poseti ekipu pred ovako važnu utakmicu. Sastanak se odužio pošto su igrači imali svoje predloge, a posle toga su izašli na teren i normalno odradili trening", istakao je on

Vermezović je ponovio da je odluku o svojoj budućnosti u klubu doneo još pre 20 dana i da će je saopštiti do kraja godine..

Na pitanje da li je Partizan mogao da ostvari bolji učinak u Ligi Evrope trener crno-belih je rekao.

"Možda smo mogli više, ali za to nam je bila potrebna sreća i veći broj iskorišćenih šansi. Evropa ne trpi neefikasnost, već dve-tri prilike moraju da se iskoriste. Da smo u tome uspeli bilo bi drugačije", konstatovao je Vermezović.

Protiv Rubina u timu neće biti povređeni Nikola Ninković, a pod znakom pitanja je Marko Šćepović, koji se požalio na povredu.

Utakmica poslednjeg kola H grupe Lige Evrope između Partizana i Rubina igra se od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve