Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.11.2012.

09:19

Šćepović: Vratićemo se sa bodovima

Napadač Partizana Stefan Šćepović rekao je da ’crno-beli’ u Baku putuju sa jasnim ciljem, a to je osvajanje tri boda i prva pobeda u Ligi Evrope.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Očekujem dosta tešku utakmicu, pogotovo što nam je Nefči praktično uzeo dva boda u prvom meču. Oni će sigurno gledati da kao domaćini dođu do trijumfa, ali mi takođe idemo na tri boda i da se vratimo u Beograd sa pobedom“, rekao je Šćepović uoči odlaska u Azerbejdžan.

Partizan i Nefči su u septembru u Beogradu igrali bez bodova, a oba tima su posle četiri kola izgubila šansu za plasman u sledeću fazu takmičenja.

Pokušaćemo i u ovoj utakmici, a onda i u poslednjem kolu protiv Rubina da ostvarimo što bolji rezultat iako više nemamo šansi za plasman u narednu fazu“, poručio je Šćepović.

’Crno-beli’ u Baku putuju posle neugodnog poraza od Crvene zvezde u 143. ’večitom’ derbiju.

Odmah posle subotnjeg meča sa Zvezdom okrenuli smo se utakmici sa Nefčijem, verujem da sa smo se dobro spremili, a to će se videti u četvrtak“, istakao je Šćepović.

Prvu utakmicu između Partizana i Nefčija obeležili su i sitni incidenti i verbalni dueli domaćih igrača i navijača sa bivšim golmanom Zvezde, a sadašnjim čuvarom mreže azerbejdžanskog tima Sašom Stamenkovićem. Stamenković ni pred duel u Bakuu nije ostao bez komentara pa je dao reč navijačima svog tima da neće primiti gol u četvrtak. Stariji od braće Šćepović imao je spreman odgovor i na to.

Onda je dajem reč u ime igrača Partizana da ćemo sigurno postići gol u Bakuu“, zaključio je Šćepović.

Među putnicima za Baku nije bilo fudbalera sredine terena Meda Kamare, koji je po svemu sudeći sve bliži odlasku iz Humske.

Utakmica petog kola H grupe Lige Evrope između Nefčija i Partizana igra se u četvrtak od 18 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu