Nova vest
Fudbal

Petak, 09.11.2012.

08:53

Handanovič: Mnogo posla protiv Srba

Fudbaleri Intera pobedili su Partizan i u Beogradu, a kao i u Milanu, do trijumfa su stigli iskoristivši sjajne odbrane Samira Handanoviča.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Slovenački reprezentativac je u prvom poluvremenu odbranio dva sjajna šuta glavom, a posle mečanije želeo sebe da stavlja u prvi plan jer je samo radio svoj posao.

"Utakmica je bila gotovo ista kao u Milanu, Partizan je imao šanse i nije ih iskoristio, a mi smo to znali da kaznimo. Ne bih isticao svoje odbrane jer je to moj posao", rekao je Handanovič.

Na pitanje da li ima poseban motiv protiv Srba, imajući u vidu sjajne odbrane protiv Partizana i mečeve izmedju Srbije i Slovenije u prethodnim kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, Handanovič je rekao:

"Ne, ne, protiv Srba imam samo puno posla, tako da možda dolazim više do izražaja", istakao je slovenački golman.

Handanovič je iskoristio priliku da pohvali mladi tim Partizana, ali nije želeo da izdvoji pojedinca.

"Mladi su i veoma talentovani, mislim da su u ova dva meča zaslužili više. Čini mi se da smo dobili na iskustvo i uveren sam da će ovi momci biti sjajni igrači kad budu stekli više utakmica u nogama. Nažalost, znam kakva je situacija u Srbiji, da neće dugo ostati i da će biti prodati. Hvala i držite se", poručio je Handanovič.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu