Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.10.2012.

19:30

Kapelo se nadao težoj povredi CR7

Selektor Rusije Fabio Kapelo priznao je da se nadao da je povreda Kristijana Ronalda teže prirode, i da će propustiti meč između Rusije i Portugala.

Izvor:

Autor:

Default images

'Zbornaja' u petak u Moskvi dočekuje reprezentaciju Portugala, u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014, godine, u Brazilu.

"Iskreno, nadao sam se da je njegova povreda teže prirode. Bez njega u timu Portugal nije ista ekipa, samim tim nama bi bilo mnogo lakše da se branimo", rekao je Kapelo medijima u Moskvi.

Najbolji igrač Real Madrida i kapiten Portugala, povredio je levo rame na El Klasiku, kada se pri pokušaju da uradi makazice nezgodno prizemljio. Posle detaljnih pregleda, utvrđeno je da poveda nije teže prirode, i očekuje se da zauzme svoje mesto u startnih jedanaest u subotnjem meču.

Kapelo se nakon priče o Ronaldu, osvrnuo i na pripreme za meč.

"Oni su vrhunska ekipa, na nama je da još jednom prođemo sve taktičke obaveze i zamisli, kako bi spremni dočekali meč", rekao je Kapelo, da bi se zatim ponovo dotakao Ronalda," Što se tiče Ronalda, njega je neverovatno teško čuvati. Svi timovi se trude da čvrstom odbranom neutrališu njegove prednosti, to je takođe i naš zadataK",zaključio je Kapelo.

U dosadašnjem toku kvalifikacija, obe ekipe imaju maksimalan učinak u prva dva kola. Posle međusobnog duela, Rusi u utorak dočekuju Azerbejdžan, dok Portugal igra sa Severnom Irskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve