Nova vest
Fudbal

Subota, 22.09.2012.

15:30

Mihajlović na konferenciji UEFA

Selektor Srbije Siniša Mihajlović prisustvovaće konferenciji svih selektora evropskih reprezentacija, koju UEFA organizuje od 24. do 26. septembra u Varšavi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

UEFA je odlučila da na debatama i posebno organizovanim skupovima učestvuju i drugi članovi nacionalnih saveza, pa će delegaciju Fudbalskog saveza Srbije činiti i direktor nacionalnih selekcija Savo Milošević i menadžer A reprezentacije Aleksandar Bošković.

Kao član UEFA Komiteta za razvoj i tehničku pomoć, skupu će prisustvovati i direktor Škole za trenere FSS Dušan Savić.

Skup će u ponedeljak, 24. septembra, otvoriti generalni sekretar UEFA Đani Infantino, kao i predsednika Fudbalskog saveza Poljske Gregor Lata.

Na Konferenciji će biti analizirano Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, a sopstveno viđenje izneće selektor aktuelnog prvaka selekcije Španije Visente del Boske.

Govoriće i selektori Italije, Nemačke i Portugala - Čezare Prandeli, Joakim Lev i Paulo Bento, kao i mnogi drugi.

O aspektu suđenja prisutnima će se obratiti šef Odeljenja sudija u UEFA Pjerluiđi Kolina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve