Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2012.

08:20

"Zašto se Mustafa nije pozdravio?"

Golman Neftčija Saša Stamenković nastavio je sa provokacijama i posle utakmice sa ’crno-belima’ vređajući navijače prvaka Srbije i Vladimira Stojkovića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Bilo je malo navijača Partizana da bih ih čuo. Zna se da u Srbiji postoje samo jedni navijači. Imam pitanje za selektora: 'Gde to ima da se 'Mustafa', koji je član te reprezentacije, ne pozdravi sa mnom pred početak utakmice'? Nisam nosio nikakvu majicu ispod dresa, ovi što su me prozivali sa tribina nisu navijači, nego huligani", rekao je Stamenković.

Nekadašnji golman Crvene zvezde je posle utakmice u kojoj je dobio žuti karton pokušao da isprovocira veći incident tražeći Stojkovića po terenu.

Posle meča je odlučio da vređa Stojkovića. To nekadašnjem golmanu Zvezde nije prvi takav incident. Pre nekoliko godina je na utakmici mladog tima 'crveno-belih' sa Zenitom bio sa navijačima 'crveno-belih' i inicirao uvredljive pesme na račun Stojkovića.

"Počinjem da verujem u priče o tome kakva je osoba", dodao je Stamenković pre ulaska u autobus sa igračima Nefčija.

Prilično je neobično i da je Stamenković odlučio da Stojkovića vređa kao 'poturicu' iako brani i zarađuje u muslimanskoj zemlji.

Partizan je igrao remi bez golova sa azerbejdžanskim predstavnikom na početku grupne faze Lige Evrope. Bivši golman Crvene zvezde Stamenković je bio u centru pažnje tokom većeg dela utakmice i zbog sramnog transparenta na južnoj tribini stadiona u Humskoj, ali i u uvredljivih povika.

Na kraju meča, došlo je do sukoba između igrača Partizana Mitrovića i golmana Nefčija. Završeno je bez većih problema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

193 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d