Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.09.2012.

14:39

Alegri pred otkazom?

Trener Milana Masimilijano Alegri najverovatnije će se suočiti sa otkazom ako njegova ekipa ne pobedi Udineze u četvrtom kolu Serije A.

Izvor: JM

Autor: JM

Default images

Alegri je preuzeo Milan 2010. godine i u prvoj sezoni u novom klubu osvojio titulu u prvenstvu Italije, međutim sledeće je završio na drugom mestu iza Juventusa, a ove je počeo veoma loše pošto njegov klub ima pobedu i dva poraza.

Milan je takmičenje u Ligi šampiona počeo u utorak neočekivanim remijem bez golova na svom terenu protiv belgijskog Anderlehta.

Italijanski mediji su preneli da je predsednik Milana Silvio Berluskoni već počeo da traži zamenu za Alegrija, ali da je potpredsednik Adrijano Galijani želi da mu pruži još jednu šansu.

Ako Alegri dobije otkaz, italijanski mediji su procenili da će ga na klupi Milana zameniti pomoćni trener kluba Mauro Tasoti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve