Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.09.2012.

09:26

Sa terena: Gost Aleksandar Janković

Trener Crvene zvezde i selektor mlade reprezentacije Aleksandar Janković biće gost Vladimira Novakovića u emisiji Radija B92 „Sa terena“, od 14.30 do 15 časova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Janković se sa mladim timom Srbije prošle nedelje izborio za prvo mesto u grupi i baraž za prvenstvo Evrope, u kojem će rival Srbije biti Engleska.

Pre manje od mesec dana on je preuzeo ekipu Crvene zvezde u dramatičnom trenutku, dva dana pred prvi meč sa Bordoom, posle odlaska Roberta Prosinečkog.

Sa nacionalnim timom nije izgubio nijedan meč u kvalifikacijama, dok je sa Zvezdom u domaćoj ligi vezao dve pobede, uz pomenuti dvomeč sa predstavnikom Francuske, koji su crveno-beli izgubili penalom u nadoknadi revanš utakmice.

U polučasovnom razgovoru saznaćemo kakva su očekivanja pred dvomeč sa Englezima i kakav je potencijal ove generacije srpskih fudbalera, čije su glavne zvezde već prešle u A selekciju.

Takođe, čućete i priču iz prvog lica o turbulentnoj završnici avgusta u Crvenoj zvezdi, Jankovićevim kratkoročnim i dugoročnim planovima u drugom trenerskom angažmanu u najtrofejnijem srpskom klubu.

Konačno, pokušaćemo da saznamo nešto više i o ličnosti trenera koga je otkrio Miljan Miljanić, u struku uveo Slavoljub Muslin, a mediji ga tokom prvog boravka na klupi Zvezde prozvali „srpskim Murinjom“ (mada bi se bolja paralela mogla povući sa jednim Žozeovim mlađim sunarodnikom).

Slušajte intervju uživo na B92, kasnije ćete moći da ga preslušate i na kanalu emisije Sa terena na našoj FM stranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu