Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2012.

13:51

Murinjov Real ranjiv iz prekida

Real Madrid je osvojio Superkup na početku sezone, ali ni to ne može da ublaži očajan start u Primeri sa četiri osvojena boda u četiri kola.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Madriđani su poraženi od Hetafea pre reprezentativne pauze i Sevilje u subotu, a od četiri primljena gola tri su stigla iz prekida.

U Sevilji Kasiljas je kapitulirao posle kornera Ivana Rakitića koji je u mrežu ubacio Pjotr Trohovski. Pogoci iz prekida koštali su Real osam bodova na startu sezone, koliko kaskaju za perfektnom Barselonom.



U prvom kolu Real je odigrao 1:1 sa Valensijom, a "slepi miševi" su na Santjago Bernabeu poentirao preko Žonasa koji je glavom iskoristio fantastičan centaršut Tina Koste.



Agoniju u kojoj će već polovinom septembra biti Žoze Murinjo potvrdio je Hetafe koji je na svom terenu naneo prvi poraz "Kralju" sa 2:1. Real je poveo u predgrađu, da bi u drugom poluvremenu Kasiljas ponovo kapitulirao posle slobodnog udarca sa desne strane, baš kao i protiv Valensije.



Temperamentni Murinjo je i ranije bio poznat po svom animozitetu prema golovima primljenim iz prekida. Njih uvek smatra neopravdanim i pripisuje ih isključivo manjku želje i koncentracije igrača.

Real u utorak očekuje težak ispit, gostovanje šampionu Engleske Mančester Sitiju, a videćemo kako će Madriđani reagovati na prekide ostrvljana, kojima je to specijalnost. Murinjo kaže da nema tim, videćemo koliko može sa ovim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve