Nova vest
Fudbal

Subota, 15.09.2012.

10:40

Alegri: Ne plašim se otkaza

Trener Milana Masimilijano Alegri rekao je da se ne plaši da će dobiti otkaz, uprkos navodnim problemima sa potpredsednikom kluba Adrijanom Galijanijem.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Milan je pred pauzu zbog reprezentativnih obaveza pobedio Bolonju sa 3:1, pošto je prethodno izgubio od Sampdorije, a u subotu uzveče dočekuje Atalantu u Seriji A.

„Ne plaše me osude drugih ljudi. Kada sam došao ovde govorili su da nisam spremna, ali smo u prethodne dve godine imali bolje rezultate od ostalih“, rekao je Alegri.

Šta da radim što postoji red ljudi koji bi želeli da me zamene. Miran sam, normalno je da postoji veliki broj trenera sa ambicijom da rade u Milanu. Dobro poznajem svoju ekipu, znam da ćemo imati probleme, ali će rezultati govoriti za sebe, a mi ćemo pokušati da budemo sve bolje. Što se tiče sređivanja razmirica sa Galijanijem, valjda bi one prvo trebalo da postoje da bismo ih sređivali“, dodao je Alegri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu