Nova vest
Fudbal

Petak, 31.08.2012.

11:55

Maikon u Sitiju za 5 miliona €

Brazilac Daglas Maikon prešao je iz redova Intera u ekipu šampiona Engleske, Mančester Sitija.

Izvor:

Autor:

Default images

Maikon je sa Sitijm potpisao trogodišnji ugovor, a čelnici ekipe sa 'Itihada' će uplatiti 5 miliona eura 'neroazurina'. Ta cifra može i da poraste u zavisnosti od toga koliko iskusni bek bude igrao.

Čelnici Intera su, brže bolje, iskoristili priliku da prodaju Brazilca s obzirom da mu je ugovor isticao na kraju tekuće sezone i ovo je bila odlična prilika da zarade na njemu.

Inter je pre nekoliko dana već doveo zamenu za Brazilca, tako da se može reći da je ovaj transfer bio planiran.

Maikon je u Evropu došao 2004. godine kada je potpisao za ekipu Monaka. U kneževini je proveo dve godine i odigrao 59 mečeva uz pet postignutih golova. 2006. godine prelazi na 'Đuzepe Meacu' gde osvaja sve što se u fudbalu može osvojiti (četiri titule u Seriji A, dva kupa Italije, tri Super kupa Italije, Ligu šampiona i titulu klupskog prvaka sveta)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu