Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.08.2012.

11:28

B92: Nikola Aksentijević u Viteseu

Nikola Aksentijević, mladi reprezentativac Srbije, od vikenda je igrač Vitesea, potvrđeno je za B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mladi bek se seli u Holandiju u transferu 'teškom' dva miliona evra a u crno-belom dresu igraće još jedan meč - sa Trumseom.

Holandski mediji objavili su da je "Aksentijević Viteseov" a B92 iz agencije 'Seven Stars' koja zastupa mladog reprezentativca dobio potvrdu.

Nikola Aksentijević je u senorskom pogonu prvaka Srbije od prethodnog leta, odigrao je ukupno 26 zvaničnih mečeva, postigao jedan gol i šest puta asistirao.

Rođen je u Kragujevcu, 9. marta 1993. godine, počeo je u Radničkom a u Partizanu je od 2006.

Partizan ima, pored Aksentijevića, dva desna beka, Aleksandra Miljkovića koji je na poslednjim mečevima igrao kao štoper i Branka Pauljevića koji se oporavio od povrede i trebalo bi da se nađe u timu već sledećeg vikenda.

Prvak Srbije do sada nije prodao nijednog fudbalera tokom leta, Lamin Dijara, Anderson Markeš i Nemanja Rnić otišli su kao slobodni igrači, David Manga i Aleksandar Davidov su na 'pozajmicama'.

Očekuje se da u ponedeljak, u toku dana, Stefan Babović dogovori saradnju sa Saragosom. 'Na izlaznim vratima' je i Zvonimir Vukić, a očekuje se da Partizan do kraja prelaznog roka angažuje jednog štopera i jednog napadača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve