Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.08.2012.

16:44

Ferguson se sprema za penziju

Proslavljeni menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson mogao bi 2014. da napusti klub i posle 30 godina ode u zasluženu penziju.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Engleski mediji, pozivajući se na izvor blizak klubu, prenose da je Ferguson odlučio da Junajtedu obezbedi tim, koji će i posle njega nastaviti da dominira Permijer ligom.

Upravo zato Ferguson je lično učestvovao u transferu Robina Van Persija iz Arsenala i pregovarao sa kolegom Arsenom Vengerom, piše "San".

Ferguson će biti menadžer još par godina i bilo je vreme da mu vlasnici daju što želi, a to je Van Persi“, rekao je "San"-u izvor blizak "crvenim đavolima".

Isti list navodi da prelazni rok za Junajted nije gotov i da bi u narednom periodu klub trebalo da dovede odbrambenog fudbalera Evertona Lejtona Bejnsa.

Postoji samo jedna pozicija koju treba da popunimo. Dosta smo potrošili ovog leta, ali siguran sam da će me će vlasnici, braća Glejzers, podržati“, rekao je 70-godišnji Ferguson.

Ferguson je na klupu Mančester Junajteda došao 6. novembra 1986. godine i sa klubom je osvojio 37 trofeja - 12 domaćih titula, pet trofeja FA kupa, četiri Liga Kupa, 10 Komjuniti Šilda, jedan UEFA Superkup, Kup pobednika kupova, Interkontinentalni kup, titulu klupskog prvaka sveta i dve Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu