Nova vest
Fudbal

Subota, 07.07.2012.

11:32

Perović: Osećam se prevarenim

Fudbaler Crvene zvezde Marko Perović rekao je da se oseća prevarenim pošto ga je klub oterao sa priprema na Zlatiboru.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U četvrtak je svim igračima osim Peroviću isplaćen novac, a iz kluba tvrde da se to dogodilo tehničkom greškom. On to obrazloženje nije prihvatio, a posle sukoba je vraćen u Beograd.

Ovakav odnos nisam zaslužio, osećam se prevarenim. Kada mi je Goran Negić saopštio odluku čelnika kluba u sobi, bio sam zatečen pošto sam menicu dobio od kluba i reagovao sam tek u poslednji čas, pošto nisam imao drugo rešenje. Prekršaj nisam napravio, a kada je došlo do aktivacije papira rečeno mi je da odem. I trener Prosinečki je pokušao da izgladi nesporazum, ali u tome nije uspeo”, rekao je Perović.

Prema rečima Perovića, nezadovoljstvo traje nekoliko meseci unazad.

Pred meč sa Olimpijakosom u Atini pojedine kolege su dobile plate i rate i rate, a ja ništa, od kako sam se vratio u januaru. I tada sam bio preskočen, ali nisam želeo da remetim atmosferu i bunim se bez obzira što imam porodicu i radim svoj posao maksimalno odgovorno”, rekao je Perović, “Pokušao sam otvoreno da razgovaram sa predsednikom Lukićem koji je to glatko odbio. Kada je pre neki dan usledila nova uplata za februar i maj, bio sam ponovo izostavljen. Tražio sam obrazloženje, koje nisam dobio. Čekao sam da se neko obrati, a dobio sam zauzvrat kaznu koju sam prihvatio sa iznenađenjem”.

Na pitanje šta će dalje i na konstataciju da prelazni rok traje do 31. avgusta, Perović je rekao:

Bilo je ponuda, ali one nisu zadovoljavale ni Zvezdu, ni mene. Videću šta ću šta dalje i kako da se sve reši, pošto imam ugovor do juna 2013. Situacija se zakomplikovala bez razloga i nisam imao drugog izbora da se izborim za svoja prava”, poručio je Perović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu