Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.05.2012.

16:31

Roben: Mogu sa zvižducima

Reprezentativac Holandije Arjen Roben izjavio je da se osećao "bizarno" zbog zvižduka navijača Bajerna, ali da može da se nosi sa tim.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bavarski navijači izviždali su Robena u revijalnoj utakmici Bajerna i Holandije prošle sedmice u Minhenu, a zbog promašenog penala u finalu Lige šampiona.

"Nikad nisam imao takvu sedmicu. Bizarno je kada vas izvižde vlastiti navijači i nikad nije lako. Ali to je fudbal. Ponekad ste tragičar, a ponekad junak. Ja sam snažna osoba i mogu da se nosim sa tim", prokomentarisao je Roben.

Roben je pao u nemilost Bajernovih navijača nakon što je prilikom nastupaa u pomenutom meču izabrao da igrati u dresu "oranje" umesto svog tima.

Publika ga je osula zvižducima, a selektor Holandije Bert van Marvajk i saigrači iz reprezentacije stali su u njegovu odbranu nazvavši ponašanje publike skandaloznim.

Sve se dogodilo samo tri dana nakon što je promašio penal protiv Čelsija u produžecima finala Lige šampiona, a potom odbio da preuzme odgovornost pri izvođenju penala.

Za razliku od Bajernovih navijača, Holanđani su aplaudirali Robenu, za šta im je on vrlo zahvalan.

"Želio bih da zahvalim holandskim navijačima na tako toploj dobrodošlici. Imate tako dobar osećaj kada vas vlastiti navijači tako pozdrave", istakao je Roben koji je podvukao crtu na ceo događaj.

"Što je bilo, bilo je. Sada sam s reprezentacijom i želim da se koncentrišem na Evropsko prvenstvo", zaključio je Roben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu