Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.05.2012.

14:31

B92: Ninković daleko od Zvezde

Reprezentativac Srbije i fudbaler kijevskog Dinama, Miloš Ninković daleko je od dresa Crvene zvezde, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prema našim saznanjima, igrač koji je još sa 18 godina otišao u Kijev na poziv legendarnog Valerija Lobanovskog, ima veliku želju da obuče dres kluba iz Ljutice Bogdana, ali je ogromna prepreka za taj transfer visoko obeštećenje koje je još ranije za svog igrača odredio predsednik kijevskog Dinama Ihor Surkis.

Miloš Ninković je od prošle godine i učlanjen u FK Crvena zvezda, a pripadnost ovom klubu nikada nije skrivao, kao ni želju da zaigra na “Marakani” i to u najboljim fudbalskim godinama.

Kako saznajemo, Ninković je prethodnih dana bio na stadionu FK Crvena zvezda, ali samo sa ciljem da kao navijač ovog kluba kupi nekoliko suvenira.

Tom prilikom u restoranu je kratko porazgovarao sa generalnim sekretarom "crveno-belih" Đorđem Stefanovićem, bez ikakvih konkretnih razgovora o mogućem transferu. Uostalom, da je taj sastanak bio neplaniran i neformalan, govori i podatak da su se “akteri dogovora” sreli u restoranu Zvezde u kome je u svakom trenutku prisutna nekolicina ljudi.

Nema sumnje da bi dolazak Ninkovića u Crvenu zvezdu (o kome se govori već dve godine) bio ogroman dobitak za trenera Roberta Prosinečkog i tim, ali, ozbiljnijih razgovora na tu temu nije bilo, niti je bilo više sastanaka sa Robertom Prosinečkim, o kojima je pisao "Sportski žurnal" u nedelju.

Miloš Ninković ima aktuelni ugovor sa Dinamom do 2013.godine, a Crvena zvezda veliku želju da ga dovede, ali i nedostatak sredstava za obavljanje ovog transfera.

Da su već godinama vodećim ljudima kluba “vezane ruke” zbog ogromnih dugova, možda najbolje govore i glasine oko ovog transfera, jer bi u bilo kakvim drugačijim okolnostima bili u prilici da angažuju “bombu” prelaznog roka, i igrača koji istinski pravi razliku na terenu.

Ipak, i ovog leta najverovatnije će se završiti na ovome, uz dodatak "do sledeće realne prilike"…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve