Nova vest
Fudbal

Petak, 04.05.2012.

11:15

Anelka: Nije Drogba jedini na svetu

Napadač Šenhue iz Šangaja Nikolas Anelka nagovestio je da njegov bivši saigrač Didije Drogba u letnjem prelaznom roku ipak neće preći iz Čelsija u kineski klub.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Anelka je trenutno i igrač i pomoćni trener u Šangaju, a više puta je javno i privatno pozivao napadača Obale Slonovače da potpiše za njegov tim.

Ako Drogba na kraju odluči da ostane u Čelsiju, to će biti zato što je našao zajednički interes sa londonskom klubom. Neće biti ništa strašno ukoliko Drogba ne dođe kod nas, ima još dobrih napadača u svetu fudbala“, rekao je Anelka.

Drogbi na kraju sezone ističe ugovor sa Čelsijem, klubom čiji član je postao pre osam godina.

Anelka je u januaru došao u Šangaj iz Čelsija, a kada je uprava prošlog meseca smenila trenera Žana Tiganu, francuski fudbaler preuzeo je funkciju pomoćnog trenera.

Posle prvih osam kola u prvenstvu Kine, Šangaj se nalazi na desetom mestu na tabeli sa deset bodova manje od vodećeg Gvangžua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve