Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.04.2012.

09:57

Tejgo želi da se vrati u Partizan

Bivši fudbaler Partizana Prins Tejgo želi da se vrati u redove ‘crno-belih’, istakao je Goran Milovanović, koji ga je zastupao dok je bio u Srbiji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Predsednik šampiona Srbije Dragan Đurić u ponedeljak je istakao da želi da vrati Tejga ili Klea u Partizan, a obojica fudbalera imaju istu želju, ali je pitanje koga ‘crno-beli’ mogu da priušti.

Do sada nije bilo kontakata između čelnika Partizana i menadžerske kuće koja zastupa Prinsa Tejga, ali to ne znači da nema šansi da se on vrati u Humsku”, rekao je Milovanović, “Treba prvo pogledati kakav je njegov status u Bursi, pod kojim uslovima može da se raskine ugovor”.

Ono zbog čega je povratak Tejga moguć je njegova želja da ponovo obuče dres Partizana.

“Tvrdim da Prins voli Partizan. Njemu je u sastavu našeg šampiona bilo prelepo i znam da ima veliku želju da se vrati u Humsku. S druge strane, vidim da bi i ‘crno-beli’ voleli da ga ponovo vide u svojim redovima, a to je već veliki korak do dogovora”, naglasio je Milovanović.

Činjenica je da Tejgo u Bursi ne igra još od decembra, a do tada je 11 puta nastupio u turskom klubu i postigao samo jedan gol.

Bio je u međuvremenu na Kupu Afrike, izgubio mesto u ekipi jer su se nametnuli drugi igrači i zato ga nema u prvom timu. Ipak, Prins redovno igra za drugi sastav, a nisam siguran da li su ti mečevi rezervnih sastava u Turskoj slabiji nego većina naših u Superligi”, rekao je Milovanović.

Turski mediji su, inače, objavili informaciju da je Bursa stavila Tejga na transfer listu, jedino što je početna cena, od 1,1 milion evra, čini se i dalje prevelika za upravu Partizana.

Što se tiče angažovanja Klea, tu teško da Partizan ima velike izglede. Kada je imao šansu, u zimskom prelaznom roku, srpski prvak nije ni razmišljao o tom potezu. U međuvremenu, Brazilac se vratio posle povrede u tim Gvangžua, ponovo trese mreže, a sam je nedavno otkrio da je kineski klub odbio ponude Botafoga i Internasionala, pa je otpala mogućnost da se vrati u domovinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve