Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.04.2012.

15:04

Mažić sudi "večitima" i u revanšu

Najbolje rangirani srpski sudija Milorad Mažić iz Vrbasa sudiće i revanš meč polufinala Kupa Srbije između Partizana i Crvene zvezde.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Pomoćnici Mažiću biće Igor Radojičić i Milovan Ristić iz Beograda, četvrti je Dejan Santrač iz Pavliša.

Mažić je bio sudija i na prvom meču odigranom 21. marta na stadionu Crvene zvezde, koji je završen pobedom "crveno -belih" 2:0.

Zanimljivo je da je baš Mažić bio najavljen kao glavni arbitar i na prethodnom ‘večitom derbiju’, takođe odigranom na “Marakani”, koji je završen pobedom ‘crno-belih’ sa 2:0.

Mažić je na početku sezone bio jedan od sudije čije je izuzimanje tražila Zvezda, ali je taj zahtev povučen tokom jeseni, pa je u septembru sudio kup meč "crveno-belih" sa lučanskom Mladošću.

Mažić je najbolje rangirani srpski sudija u Evropi, tokom jeseni redovno je vodio mečeve Lige Evrope (PAOK - Totenhem, Dinamo Kijev - Bešiktaš, Vaslui - Lacio), kao i kvalifikacije za EURO 2012 (Belgija - Kazahstan).

Ove godine ušao je u grupu 30 elitnih sudija i već je sudio tri meča Lige Evrope: Rubin - Olimpijakos, Standard - Visla i Udineze - AZ Alkmar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu