Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.03.2012.

16:52

Nikolas Anelka pozdravio Zvezdaše

Bivši francuski reprezentativac Nikolas Anelka poslao je veliki pozdrav svim navijačima Crvene zvezde, piše na zvaničnom sajtu tog kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nikolas Anelka, koji trenutno zajedno sa nesuđenim pojačanjem Crvene zvezde Mariom Božićem nastupa za kineskog prvoligaša Šangaj Senhua poželeo je Zvezdi mnogo uspeha u ostvarivanju zacrtanih sportskih rezultata.

Božić i Anelka brzo su se sprijateljili, Francuz se upoznao sa atmosferom na stadionu Crvene zvezde, a prisetio se i atmosfere sa meča Srbija – Francuska u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010.

“Sećam se utakmice u Beogradu, ponajviše paklene atmosfere i izuzetno jakog srpskog tima. Navijači su mi ostali u sećanju kao izuzetno privrženi svom nacionalnom timu, i to je za nas bila najteža utakmica u grupi. Radovali smo se tom jednom osvojenom bodu, jer je veoma teško iz Beograda se vratiti kao pobednik”, rekao je Anelka, a preneo zvanični sajt ‘crveno-belih’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu