Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.03.2012.

11:55

Roben: "Želim Barsu ili Real"

Fudbaler Bajerna Arjen Roben želi da Bajern u sledećoj rundi Lige šampiona za rivala dobije Barselonu ili Real Madrid.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Bajern je posle loših nastupa tokom sezone i minimalnog poraza u Švajcarskoj u utorak brutalno potukao Bazel 7:0 i ušao u četvrtfinale.

Najbolji igrač na toj utakmici bio je četvorostruki strelac Mario Gomes, koji je rekao da Bavarci još uvek nisu ostvarili nijedan od svojih velikih ciljeva.

Reprezentativac Nemačke je u dosadašnjem toku Lige šampiona postigao 10 pogodaka i drugi je na listi strelaca, iza Lionela Mesija (12).

Njegov saigrač Roben toliko je optimističan da za protivnika odmah želi jednu od dve ekipe koje se smatraju najjačim u Evropi.

"Bilo je sjajno igrati u meču kao što je bio ovaj sa Bazelom. Uostalom, rezultat sve govori. Postigli smo 14 golova u poslednja dva meča. Nadam se da ćemo u četvrtfinalu za protivnika dobiti Barselonu ili Real Madrid", naveo je Arjen Roben, dvostruki strelac protiv Bazela.

Nagoveštaj izlaska iz krize bila je i prošlonedeljna pobeda od 7:1 protiv Hofenhajma u Bundesligi, u kojoj bavarci za Borusijom Dortmund zaostaju 5 bodova.

Predsednik Bajerna Uli Henes ocenio je da je ekipa u poslednja dva meča pokazala da poseduje veliki kvalitet.

"Sada su svi mogli da vide kakav je ovo tim, bilo je uživanje gledati ih protiv Bazela. Možda bolje igramo kada smo pod velikim pritiskom. Juče su igrači mnogo trčali, što nije bio slučaj u prethodnim utakmicama", zaključio je Henes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu