Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.03.2012.

12:20

Navijači: "Ko je udario Markovića?"

Grupa navijača Partizana objavila je saopštenje u kojem pitaju ministra policije Ivicu Dačića zašto se ne zna ko je udario Lazara Markovića.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Oni su podsetili i da se još uvek ne zna ko je napao golmana Vladimira Stojkovića u Đenovi 2010.

"Znamo da na stadionima imate svoje operativce i neophodnu tehničku podršku i sigurni smo da ako želite možete da saznate ko je i po čijem nalogu udario Lazara Markovića", ističe se u saopštenju.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Gospodine Ministre policije, Ivice Dačiću,

Dana 10.03.2012. godine oko 21h, na stadionu FK Partizan, po završetku fudbalske utakmice između FK Partizan i FK Sloboda Point, grupa nepoznatih osoba je preskočila zaštitnu ogradu sa južne strane stadiona i nasrnula na igrače FK Partizan.

Znamo da na stadionima imate svoje operativce i neophodnu tehničku podršku i sigurni smo da ako želite možete da saznate ko je i po čijem nalogu udario Lazara Markovića.

Ako nije dovoljno to što je Lazar Marković, dete od tek navršenih osamnaest godina, najbolji prvotimac FK Partizan i reprezentativac Srbije, lako ćemo ga učlaniti u neku NVO da obratite pažnju i na njega!

Mi ne možemo da se zadovoljimo bednim saopštenjem FK Partizan i izjavama Dragana Đurića, koji relativizuje ovaj sramni događaj, i uzgred bestidno laže kako su vinovnici napada navijači sa istočne, a ne kao što su svi videli - sa južne tribine.

Podsećamo Vas da je u jesen 2010. u Đenovi napadnut golman reprezentacije Srbije i član Partizana Vladimir Stojković, a i do danas ne znamo ko su napadači i ko stoji iza njih!

Ministre policije, ko je i po čijem nalogu ugrozio bezbednost igrača FK Partizan Lazara Markovića? Za Vaš resor - Ministarstvo unutrašnjih poslova, ovo bi trebao da bude lak zadatak. Pitanje je samo da li postoji dobra volja da se on reši i da se, kao i u svakoj normalnoj zemlji, počinioci ovog sramnog napada na igrača FK Partizan i reprezentativca Srbije nađu tamo gde im je mesto.

Ne zaboravite, izbori su pred nama!!!”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu