Nova vest
Fudbal

Petak, 09.03.2012.

13:19

Milinković: "Puni smo entuzijazma"

Trener Spartaka Zoran Milinković rekao je da ekipa jedva čeka meč protiv kragujevačkog Radničkog i šansu da osvoji prve bodove u prolećnom delu šampionata.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

U duelu Spartaka i Radničkog koji je odigran u prvom delu sezone u Kragujevcu nije bilo pobednika (1:1).

"Radnički je odlična ekipa, koja izuzetno dobro igra tokom cele godine. Ipak, mi smo puni i želje i entuzijazma da napravimo dobar rezultat. Šta će biti dobar rezultat, videćemo posle 90 minuta borbe", rekao je Milinković.

Strateg subotičke ekipe dodao je da su njegovi fudbaleri zaboravili na poraz od Crvene zvezde u prvom kolu prolećnog dela Superlige.

Svoja očekivanja pred utakmicu u subotu izneo je i Vidak Bratić, iskusni štoper subotičana.

U goste nam dolazi veoma čvrsta ekipa Radničkog, bez obzira na to moramo da mislimo na sebe i želju za pobedom. Dobro smo radili i u utakmicu ulazimo spremno bez kalkulacija sa maksimalnim angažovanjem. Po mom mišljenju ovo je utakmica koja može da reši celu sezonu, verujem u našu pobedu“, rekao je Bratić.

Ekipa iz Kragujevca zauzima četvrto mesto na tabeli sa 29 bodova, a Spartak je peti sa četiri boda manje.

Utakmica 17. kola Superlige Spartak - Radnički igra se u subotu od 14 sati na Gradskom stadionu u Subotici, a ulaz je slobodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu