Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.02.2012.

22:51

Murinjo ni zadovoljan ni razočaran

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo analizirao je prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv CSKA u Moskvi (1:1).

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Iako je Real vodio golom Ronalda iz 28. minute do poseldnje minute sudijske nadoknade, u trećoj minuti dodatnog vremena pogodio je Vernblom za konačnih 1:1 uoči revanša na "Santjago Bernabeu".

"Njihov gol je bio frustrirajući, ali ostvarili smo dobar rezultat s kojim bih bio srećan u svakoj gostujućoj utakmici nokaut faze u kojoj igramo revanš kod kuće", rekao je Murinjo

"Njihov gol ih je usrećio, a mi smo bili frustrirani jer smo bili bolji i imali smo više prilika za gol. Naši protivnici su nam mnogo otežali stvari, iako su malo toga napravili da bi postigli gol, pa čak i izvukli remi. Odigrali su ozbiljnu i tvrdu utakmicu i radili su naporno", prokomentarisao je Murinjo posle meča u Moskvi.

"Imati vođstvo i primiti gol tako kasno ostavlja gorak ukus u ustima, ali nema mesta za dramu. Prošle sezone u ovoj fazi bili smo u sličnoj situaciji protiv Liona, pa smo uspeli da pobedimo u revanšu kod kuće. Uvereni smo da možemo isto da ponovimo i ovaj put. Nisam srećan rezultatom, ali nisam toliko ni tužan. Rezultat znači da ćemo morati da zapnemo u revanšu", zaključio je portugalski trener.

Trener moskovskog CSKA Leonid Slucki nije zadovoljan zbog grešaka u prvom poluvremenu, i igrom u napadu. On vidi šansu za plasman u četvrtfinale.

"Napravili smo veliku grešku u prvom delu, inače bi rezultat bio 0:0. Defenzivni plan dobro smo sproveli u delo, ali smo propustili da budemo kvalitetni u napadu. Na kraju smo sve bacili u napad, povećali pritisak na odbranu reala i na kraju realizovali našu poslednju priliku iz prekida. Šanse za prolaz? Pre dve godine krenuli smo na revanš kod Sevilje posle 1:1 kod kuće i bili smo takođe autsajderi. Real je i dalje favorit, ali ishod ove utakmice daje nam nadu za dobar ukupni rezultat".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve