Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.01.2012.

23:59

Partizan u sredu putuje u Izrael

Fudbaleri Partizana u sredu putuju na pripreme u Izrael. Crno-beli će do 8. februara biti u mestu Herclija, udaljenom 15 minuta vožnje od Tel Aviva.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Ekspedicija ‘Parnog valjka’ ima zakazan let sa aerodroma „Nikola Tesla” redovnom linijom JAT-a 25.1.2012. u 17.30 sati.

Posle ‘tehničkog sletanja’ na Kipar, dolazak u Hercliju je predviđen oko 22.45 po lokalnom vremenu (21.45h po našem). Cela ekspedicija će biti smeštena u hotelu ‘Dan Accadia’ u Hercliji.

Treninzi će se odvijati na terenima Sportskog centra FS Izraela, a tome su doprineli dobri odnosi tamošnje nacionalne kuće fudbala sa Avramom Grantom, koji je bio njihov selektor od 2002. do 2006. godine.

Na put kreće 28 fudbalera, kompletan stručni štab, kao i novinarska ekipa koja će ispratiti treninge i mečeve u Hercliji.

U avionu će se naći golmani Vladimir Stojković, Radiša Ilić, Nikola Petrović, igra;i odbrane Aleksandar Miljković, Nikola Aksentijević, Nemanja Rnić, Ivan Ivanov, Anderson Markeš, Miloš Ostojić, Vojislav Stanković, Aleksandar Lazevski, Vladimir Volkov, igrači sredine terena Zvonimir Vukić, Mohamed Kamara, Milan Smiljanić, Saša Marković, Darko Brašanac, Stefan Babović, Dejan Babić, Nemanja Tomić, Saša Ilić, Nikola Ninković, David Manga, Miloš Jojić i napadači Lazar Marković, Marko Šćepović, Lamin Dijara i Eduardo Pašeko (napadači).

Ugovorena su i tri trening meča, protivnici su provizorno poznati, ali postoji mogućnost da se na licu mesta promene, zbog toga što je prvenstvo Izraela u toku.

28.1.2012. protiv FC SKA-Energiya Khabarovsk, 31.1.2012 protiv Maccabi Haifa F.C ? i 3.2.2012. protiv Hapoel Acre F.C ?

Povratak za Beograd predviđen je za 8. februar 2012.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve