Nova vest
Fudbal

Subota, 24.12.2011.

10:40

Venger vraća Anrija u Arsenal?

Menadžer Arsenala Arsen Venger razmišlja da dovede Tjerija Anrija natrag u klub, na pozajmicu iz Njujork Red Bulsa.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Anrija mnogi smatraju jednim od najboljih fudbalera koji je ikada igrao za ‘tobdžije’, a za osam godina, koliko je provedeo u Londonu, osvojio je dve titule u Premijer ligi i tri FA kupa.

Francuz, koji je inače najbolji strelac Arsenala u istoriji, napustio je londonski klub 2007. godine, kada je prešao u Barselonu, pre nego što se preselio u Sjedinjene Države, gde trenutno igra za Njujork.

34-godišnji Anri trenira sa ‘tobdžijama’ još od kako je završena sezona u MLS ligi, u novembru, a nedavno je dobio i statuu ispred stadiona, kojom je potvrđen njegov status legende kluba.

Za sada se zna da Anri neće morati da se vraća u SAD u martu, kao i da Venger neće moći da računa na Žervinja i Maruana Čamaha do mesec dana zbog Kupa afričkih nacija, zbog čega će imati manjak napadača. Zbog toga Venger razmišlja o dvomesečnoj pozajmici za Anrija.

Moraću da razmislim o tome. Kratka pozajmica bi bila idealna za nas, ali nisam još uputio nikakav zahtev. Tjeri trenutno nije ovde, a još nismo ni razgovarali o tome. Ipak, 1. januar je ključan dan za nas. Imamo nedelju dana da donesemo odluku, a ona je na meni”, rekao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu