Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.12.2011.

17:36

Mamić žestoko opsovao kritičare

Predsednik Dinama Zdravko Mamić gostovao je u “Nedeljom u 2” na HRT-u gde je na vulgaran način odgovorio svojim kritičarima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mamić je pričao o aktualnim zbivanjima u hrvatskom fudbalu, Dariju Šimiću kao predsedniku HNS-a i sporu s Eduardom te izneo teške optužbe na račun Hajdukovog predsednika Hrvoja Maleša.

Mamić je prokomentarisao kako se oseća sigurno u kontekstu turbulentnih zbivanja u hrvatskom fudbalu i dao punu podršku aktuelnom vođstvu Hrvatskog fudbalskog saveza.

Prvi čovek Dinama ne podržava kandidaturu bivšeg igrača “modrih” i hrvatskog reprezentativca, Darija Šimića, za predsednika HNS-a. Mamić je prokomentarisao i potez predsednika Hajduka Hrvoja Maleša koji je učestvovao u akciji razotkrivanja korupcije među čelnicima HNS-a.



"Nikad tako nešto ne bih uradio. Ne bih hteo da me neko u budućnosti zove "cinkarošem" i "drukerom", sarađivanje sa policijom nije moj posao. Zagovornik sam čistoće u sportu i društvu. Maleš je napravio najgore, jer predmet istrage su prvenstva i Kup koje je njegov klub osvojio. Udario je na temelje svog kluba! Maleš svojoj porodici nije trebalo da napravi da ga šest ljudi čuva. Sastao sam se s njim i rekao mi je da je očigledno da će Dinamo da osvoji prvenstvo, pa mi je tražio da pustimo Hajduku Kup".

Mamić je izjavio da je dobar prijatelj sa Željkom Širićem i Stjepanom Đedovićem, koje se sumnjiči za primanje mita, te istakao da je "zagovornik toga da se sve nepravilnosti u hrvatskom fudbalu istraže".

Za kraj, predsednik Dinama prokomentarisao je i svoj spor sa Eduardom da Silva.

"Nisam se obogatio na Eduardu, u situaciji sam da zbog njega bankrotiram jer Eduardo mi je mnogo dužan. Tražio sam minimum od milion evra i za to imam pismene dokaze. Dao sam mu taj novac i tražim da mi to vrati”, nakon čega je opsovao sve koji ga kritikuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu