Nova vest
Fudbal

Petak, 09.12.2011.

13:54

Stamenković: “Želimo treće mesto”

Trener užičke Slobode Ljubiša Stamenković rekao je da njegova ekipa želi da se pobedom nad OFK Beogradom vrati na treće mesto na tabeli uoči zimske pauze.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Utakmica poslednjeg kola jesenjeg dela Jelen Superlige između Slobode i OFK Beograda igra se u subotu od 13 sati u Užicu.

"Beograđani dolaze u Užice da pobede, isto želimo i mi. Posle trijumfa u Kuli hoćemo da se vratimo na treću poziciju na tabeli, gde smo bili tokom većeg dela prvenstva", rekao je Stamenković na konferenciji za novinare.

Sloboda će u subotu biti oslabljena neigranjem najboljeg strelca Filipa Kasalice zbog kartona, dok su van tima zbog povreda Marko Memedović, Aleksandar Gojković i Vojislav Vranjković.

Stamenković je naveo da očekuje da, bez obzira na oslabljen tim, jesenji deo prvenstva završe sa nova tri boda i najboljim rezultatom u dosadašnjoj istoriji kluba. On je pozvao najvijače da pruže podršku Slobodi u subotu i proslave zajedno seriju odličnih igara u Superligi.

Trener užičke ekipe nije hteo ni da potvrdi, ni da demantuje najave da iz kluba odlaze Kasalica i Maksimović. Novinari su dobili samo diplomatski odgovor.

"Kako postoje planovi za odlazak, tako postoje i planovi za dolazak novih igrača. U svakom slučaju, garantujem da ćemo na proleće imati dobar tim, koji će nastaviti seriju uspešnih rezultata iz jesenjeg dela prvenstva”, rekao je Stamenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve