Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.11.2011.

18:19

Kup: Voša se provukla u polufinale

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su u četvrtfinalu eliminisali Javor sa 1:0 (0:0).

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ivanjičani su na "Karađorđu" namučili finalistu poslednja dva izdanja Kupa, ali nisu uspeli da izdrže do penala, pošto je pobedu Vojvodini u 86. minutu doneo Abubakar Oumaru.

Vojvodina je treći polufinalista pošto su tokom dana pobede ostvarili Partizan protiv OFK Beograda (2:0) i Borac na penale protiv Spartaka. U toku poslednji četvrtfinalni duel u kojem igraju Crvena zvezda i Smederevo.

Novosađani su ceo meč kontrolisali igru, imali su terensku inicijativu, ali bez prave završnice. Najbolju šansu do gol u završnici imao je Ljubinković koji je u prvom poluvremenu pogodio stativu.

Neposredno pre gola kapiten Medojević je imao retko viđen promašaj, ali je sve ispravio sjajni Oumaru koji je odlično reagovao posle centaršuta Merebašvilija i glavom zatresao mrežu gostiju.

Utakmici je prisustvovalo oko hiljadu gledalaca koji su mogli da budu zadovoljni samo konačnim rezultatom i plasmanom svog tima u polufinale.
Kup Srbije, 1/4 finala:
OFK Beograd – Partizan 0:2
Dijara 6, Marković
Vojvodina - Javor Habirfarm 1:0
Oumaru 86
Crvena zvezda – Smederevo 1:0 u toku
Mezenga 30
Borac - Javor 0:0 (4:2 penali)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve