Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.11.2011.

18:56

Ferguson: "Zvezda bila fantastična"

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da je Crvena zvezda nadigrala njegov tim u prvom poluvremenu Superkupa pre 20 godina.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Junajted, koji je te godine igrao kao pobednik Kupa pobednika kupova, savladao je ’crveno-bele’ na Old Trafordu sa 1:0, a revanš nije igran zbog početka građanskog rata.

"Bili smo potpuno uništeni te večeri, mogli su da vode sa 5:0 na poluvremenu. Ceo sastav Zvezde bio je fantastičan – Savićević, Prosinečki, Mihajlović, Jugović... Sve briljantni igrači“.

„Imali smo sreće što smo pobedili. Na poluvremenu sam malo promenio neke stvari, uveo sam Meklera, oni su popustili i uspeli smo da slavimo“, dodao je ser Aleks.

Tadašnji fudbaler Mančester junajteda Klejton Blekmor rekao je da je Zvezda možda bila bolja i od sadašnje Barselone i dodao je:

„Savićević je verovatno najbolji fudbaler protiv kojeg sam igrao u karijeri. Bio je fantastičan, otišao je u Milan koji je sa njim na čelu osvojio Ligu šampiona“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve